INGYENES ESETTANULMÁNY: 1 millió követő a közösségi médiában 1 hónap alatt

Ha Te is meg akarod növelni a közösségi médiában a követőid számát, akkor töltsd le a Brendan Kane bestseller könyve alapján készült esettanulmányt:

.

Az esettanulmány csak limitált ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Több közösségi média követő = több érdeklődő = több ügyfél = több profit

Az esettanulmány Brendan Kane bestseller könyve alapján készült, melynek a címe “One million followers”. A nemrég megjelent könyben Brendan Kane lépésről-lépésre bemutatja azt a módszertant, amivel 30 nap alatt 1.000.000 követőre tett szert a közösségi médiában. (Facebookon és Instagramon egyaránt.)

A közösségi média platformokon magyar viszonylatban is több százezer embert érhetsz el rövid idő alatt. Az elmélet azonban nem elég a megvalósításhoz. De ebből az esettanulmányból választ kapsz a megvalósításhoz vezető lépésekről.

Ráadásul az esettanulmány letöltésével a legütősebb és legforróbb marketing eszközökről és technikákról is értesülhetsz az Alapítók.hu blog jóvoltából.

Az esettanulmányt az Alapítók.hu szakértői állították össze Brendan Kane bestseller könyve alapján

Az Alapítók.hu az online marketing megoldások szállítója. Megmutatjuk a legaktuálisabb online marketing trendeket és megvalósítjuk a legütősebb online értékesítési folyamatokat. Több évtizedes tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy az online marketing világában a tanácsadás és a kivitelezés kizárólag csak együtt működik hatékonyan. Ebben segítjük a magyar vállalkozásokat.

Novák Ákos
az Alapítók.hu társalapítója

1 millió követő a közösségi médiában 1 hónap alatt! Töltsd le az INGYENES ESETTANULMÁNYT:

.

Az esettanulmány csak limitált ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vállalkozások, akikkel már sikeresen dolgoztunk együtt

Az Alapítók.hu kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2020.