Alapítók.hu online marketing kivitelező ügynökség

Kérdésed van? Hívj: 20/545-6846 vagy írj: hello@alapitok.hu

Hogyan csinálj milliókat termelő online értékesítési folyamatokat?

 

25 jelenleg is sikeresen működő online értékesítési folyamat esettanulmánya

Nézz be a világ legjobban működő online marketing rendszerei mögé! 100% gyakorlati esettanulmány, 0% bullshit!

Másold le a világ legjobban működő online értékesítési folyamatait

25 online értékesítési folyamat esettanulmánya

Mit tartalmaznak az esettanulmányok?

25 esettanulmány videót kapsz 25 nap alatt, amiből megismerheted a komplett értékesítési folyamatok működését egészen a forgalomterelő hirdetésektől az utánkövető upsell ajánlatokig. (Kicsit lejjebb pontosan megismerheted a 25 esettanulmányban szereplő vállalkozást.)

50+ elképesztően magas konverzióval működő hirdetés, amiknek a koncepcióját akár egy az egyben át tudod ültetni a saját vállalkozásodra.

25+ hatékonyan működő landing oldal, amik több millió feliratkozót hoztak már az esettanulmányokban bemutatott cégeknek. Ültesd át az “értékadás” módszertanát a saját bizniszedre + másold le a landing oldalalak felépítését és dőlni fognak az érdeklődők!

50+ Sales (és upsell) oldal példa, amik hihetetlenül sok pénzt csináltak az esettanulmányban szereplő vállalkozásoknak. A landing oldalakhoz hasonlóan, a sales (és upsell) oldal mintákat is könnyen át tudod ültetni a saját bizniszedbe. 

Hozzáférést kapsz a 25 értékesítési folyamat működési modelljéhez. Megismerheted, hogyan épülnek egymásra a hirdetések, a landing és sales oldalak és az ajánlatok. Mi, mikor, miért következik és hogyan valósítható ez meg itthon. (Ez fontos, hiszen az esettanulmányok külföldiek, de a működési elvül itthon is alkalmazható némi technikai segítséggel.)

A fent említett hirdetés kreatívokat, landing oldalakat, sales oldalakat és működési folyamatábrákat mind megkapod letölthető formátumban is. Ez nagy segítség lesz, ha át akarod ültetni az ötleteket a saját vállalkozásodra.

NEKED KÉSZÜLTEK AZ ESETTANULMÁNYOK…

Ha KATÁS egyéni vállalkozó vagy

Ha egy mikro vállalkozás vezetője vagy

Ha egy kisvállalkozás tulajdonosa vagy

Ha online marketing szakember vagy

Ha egy marketing ügynökség vezetője vagy

Ha éppen vállalkozás alapítása előtt állsz

Ha a COVID helyzet miatt szükséged van az online marketingre

Vagy ha csak erősíteni akarod a céged online marketingjét

Hogyan segítenek Neked és a vállalkozásodnak az esettanulmányok?

1. lépés:

Nézd meg a jelenleg is sikeresen működő online értékesítési folyamatok esettanulmány videóit (átlagosan 10-20 perc közöttiek).

2. lépés:

Töltsd le a hirdetési sablonokat, a landing & sales oldal mintákat, valamint az értékesítési folyamat sablonokat és tanulmányozd őket.

R

3. lépés:

Másold le és alkalmazd a gyakorlatban is a saját vállalkozásodra az esettanulmányban szereplő értékesítési folyamatokat!

Íme, a 25 brutálisan jól teljesítő online értékesítési folyamat esettanulmány:

Charisma on commond online marketing esettanulmány

Több millió dolláros bevétel a Youtuberól hirdetési pénzek és szponzorok nélkül? Lehetséges!

Charisma on Command esettanulmány: Ha érdekel ez a téma, akkor mindenképpen ismerd meg a Charisma on Command üzleti modelljét. Elképesztően sikeresen terelik a szórakoztató Youtube videóikról a forgalmat egy online értékesíti rendszerbe, ami durván sok pénzt csinál a cégnek! Itthon alapból sem lehet hatalmas pénzeket szakítani a Youtube hirdetési pénzekből, így ha komolyabban foglalkozol Youtube tartalomgyártással (vagy a jövőben szeretnél foglalkozni vele), akkor mindenképpen érdemes megismerned a Charisma on Command esettanulmányát.

Russell Brunson: DotCom Secrets esettanulmány

Könyv, mint marketingeszköz! Russell Brunson első könyve, ami rengeteg előfizetőt hozott a vállalkozásának!

Russell Brunson DotCom Secrets könyv esettanulmány: Russell Brunson a Clickfunnels szoftver társalapítója. A Clickfunnels jelenleg a világon az egyik legelterjedtebb online értékesítési szoftvere. Az elmúlt években hihetetlenül gyorsan fejlődtek és az elmúlt évben már 9 számjegyű bevételt értek el (dollárban!), ami nemzetközileg is egy elég szuper teljesítmény. A DotCom Secrets Russell Brunson első könyve és ebből az esettanulmányból azt ismerheted meg, hogy milyen értékesítési folyamattal adtak el belőle több tízezer példányt. Ha van (vagy tervezel a jövőben) könyvet írni és/vagy értékesíteni, akkor ez az esettanulmány Neked való!

Russell Brunson: Expert Secrets esettanulmány

Ingyen könyv + szállítási díj? Russell Brunson ennek a kampánystratégiának az egyik első megalkotója

Russell Brunson Expert Secrets könyv esettanulmány: Az Expret Secrets Russell Brunson, a Clickfunnels szoftver társalapítójának második könyve. Az Expert Secrets értékesítési folyamatának esettanulmányából megtudhatod, hogyan csinálnak pénzt úgy a könyvvel, hogy a nyomtatott könyvet ingyen adják. Az ingyen könyv + szállítási költség koncepciónak az egyik úttörője ez az esettanulmány. Ha van már könyved, de szeretnél kitűnni a tömegből, akkor mindenképpen meg kell ismerned ezt az esettanulmányt!

Gym Launch esettanulmány

Hogyan ért el egy edzőtermekre specializálódott tanácsadó cég 6 hónap alatt 10 millió dolláros bevételt a nulláról?

Gym Launch esettanulmány: Minden szolgáltatás alapú és helyi vállalkozásnak ajánlott esettanulmány! A Gym Launch tanácsadó cég 6 hónap alatt a 0-ról 10 millió dolláros bevételig jutott, ami elég figyelemreméltó teljesítmény. Ez az esettanulmány akkor lesz érdekes Számodra, ha magasabb árú tanácsadói szolgáltatásod, vagy lokálisan működő bizniszed van. A Gym Launch tanácsadó vállalkozás alapvetően edzőtermeknek segít ügyfeleket szerezni. A szolgáltatási díjuk elég magas, de mivel egy nagyon jól működő modellt alkalmaznak, ezért rengeteg edzőterem az ügyfelük. Így pedig már érthető is, hogyan érhettek el ilyen rövid idő alatt ilyen elképesztő eredményeket.

Fletcher Method esettanulmány

Hogyan csinált Aaron Fletcher egyetlen ingyenes webinárral 1 hónap alatt 187 ezer dollár profitot?

Fletcher Method esettanulmány: Egyetlen ingyenes webinár, ami az indulását követő hónapban már 187 ezer dollár profitot termelt. Ha Te is készítesz (vagy tervezel a jövőben) webinárokat, akkor Neked való Aaron Fletcher értékesítési folyamatának az esettanulmánya. Aaron Flatcher módszere mintapéldája az egyszerű és letisztult értékesítési folyamatnak. A módszertanát több évig tökéletesítette, így nem csoda, hogy az indulását követő első hónapban már jó pénzt csinált vele. Ezt a módszert pedig most Te is megismerheted és átültetheted a saját vállalkozásodba, ha megnézed az esettanulmány videóját.

Social Media Examiner esettanulmány

Hogyan töltött meg közösségi média hirdetésekkel egy több ezer fős rendezvényt a FB Ads Summit?

Social Media Examiner esettanulmány: A Social Media Examiner egy online kiadó. Értékes és hasznos tartalmakat szolgáltatnak a közösségi médiával kapcsolatban vállalkozásoknak és nagyon sikeresek. Mi most a 2018-as Facebook Ads Summit élő rendezvényüknek az értékesítési folyamatáról készítettünk Neked egy esettanulmányt. Ebben az esettanulmányban megismerheted, mit és hogyan hirdettek, hogy milyen folyamatokon vezették az érdeklődőket, míg értékesítették a rendezvényre a jegyeket. Ha a Te vállalkozásodban is fontos szerepet játszanak a fizetős rendezvények, akkor mindenképpen érdemes megismerned ezt az esettanulmányt.

Peng Joon esettanulmány

10 millió dollár egyetlen képzéssel? Peng Joon értékesítési folyamata megmutatja hogyan lehetséges!

Peng Joon esettanulmány: Peng Joon online marketinges, aki a közösségi média hirdetések igazi szakértője. Ebben az esettanulmányban most azt ismerheted meg, hogyan értékesíti a Content Multiplier Formula nevű online képzését, ami az elmúlt években több mint 10 millió dollár bevételt termelt neki. Peng Joon egy igazi zseni, akire érdemes odafigyelni minden marketingesnek és vállalkozónak, aki közösségi média hirdetésekkel foglalkozik. Az esettanulmányban például megismerhetsz egy olyan hirdetést tőle, amiben egy könyvet értékesít, mégis 2.500 lájkot és 700 megosztást kapott. Egy sales videó… ilyet azért nem gyakran látni nemzetközi szinten sem.

Squarespace esettanulmány

Hogyan szerez és tart meg előfizetéses ügyfeleket a világ egyik legismertebb online honlapkészítő alkalmazása?

Squarespace esettanulmány: Ismerd meg a világ egyik legismertebb weboldalkészítő alkalmazásának az értékesítési folyamatait lépésről-lépésre. A Squarespace esettanulmányából megtudhatod, milyen módszerekkel szereznek folyamatosan új ügyfeleket, de azt is, hogy milyen eszközökkel tartják meg őket – amiben egyébként elég jók. Ha olyan terméked vagy szolgáltatásod van, ami online működik és folyamatosan használják az ügyfeleid havi vagy éves díj ellenében, akkor ez az esettanulmány Neked szól!

Dan Henry esettanulmány

Nézz be egy teljesen automatizált, ingyenes online webinár értékesítési folyamatának működése mögé!

Dan Henry esettanulmány: Dan Henry egy reklámügynökség tulajdonosból lett online marketing tanácsadó, aki rendkívül hitelesnek számít a piacon. Dan Henry esettanulmányából azt sajátíthatod el, hogyan építs egy olyan automatizáltan működő online webinár értékesítési tölcsért, ami folyamatosan generálja az érdeklődőket és a vásárlókat. Ha Te is ügynökségi vonalon mozogsz (vagy szeretnél ezen a területen vállalkozni a jövőben), akkor semmiképpen se hagyd ki ezt az esettanulmányt, mert sokat tanulhatsz belőle.

Tray Lewellen esettanulmány

Hogyan használj értékesítési folyamatokat, ha webáruhazad van? Trey Lewellen megmutatja!

Trey Lewellen esettanulmány: Trey Lewellenről elsősorban azt érdemes tudni, hogy az egyik leggyorsabban növekvő Clickfunnels felhasználó. Russell Brunson könyveinek esettanulmányánál már megemlítettük a Clickfunnels nevű online marketing automatizálásra szakosodott szoftvert. Trey Lewellen az e-commercere szakosodott. Nincs saját terméke, tehát klasszikus online kereskedő, de mindezt nem webshoppal oldja meg, hanem értékesítési tölcsérekkel. Egészen különleges a módszere, amiből érdemes tanulni minden webshop tulajdonosnak. Ha Neked is van webshopod, akkor imádni fogod ezt az esettanulmányt.

Keith Yackey esettanulmány

Hogyan adj el egy automatizált online értékesítési folyamattal magas árú tanácsadói szolgáltatást? Keith Yackey esettanulmányából megtudhatod!

Keith Yackey esettanulmány: Keith Yackey a magas értékű tanácsadások automatizált értékesítésének a mestere. A hozzá kapcsolódó esettanulmányból megismerheted azt az értékesítési folyamatot, amivel egy 6 ezer dollár értékű coaching programot értékesít. És mivel ez az értékesítési tölcsér már 1 millió dollár profitot termelt neki, azt hiszem érdemes megismerni a módszerét. Ha coachinggal vagy bármilyen személyiségfejlődéssel kapcsolatos vállalkozásod van, akkor Keith Yackey értékesítési módszere Neked is segíteni fog a hatékonyabb érdeklődőszerzésben.

Fit 2 Fat 2 Fit esettanulmány

Egy extra hiteles Keto diétával foglalkozó vállalkozás online értékesítési folyamatainak esettanulmánya!

Fit 2 Fat 2 Fit esettanulmány: Ez az esettanulmány Drew Manning keto diéta szakértő online marketing folyamatairól szól. Talán szembetűnt Drew bizniszének a fura neve: Fit 2 Fat 2 Fit. Nos, mivel Drew szeretett volna hiteles lenni abban, amit csinál, ezért bár világ életében sportos alkatú volt, úgy döntött direkt meghízik. Majd ezután megmutatta, hogy a keto diétájával hogyan tud újra lefogyni. Elég ötletes és merész vállalkozás, de tény, hogy 100%-ban hiteles is. Az esettanulmányból megismerheted hogyan építi egymásra Drew a keto diéta programokat, étrendeket és személyes tanácsadásokat úgy, hogy azok rendívül sikeresek és rengeteg pénzt termelnek. Ha az egészségmegőrzés területén bizniszelsz, akkor érdemes lesz megnézned ezt az esettanulmányt.

UseProof esettanulmány

Hogyan érte el a UseProof alkalmazás, hogy potenciális ügyfelek millióihoz jusson el a hírük teljesen ingyen?

UseProof esettanulmány: A UseProof egy népszerű konverziónövelő és marketing támogató alkalmazás. Amikor alul felugrik egy pici ablak, hogy “XY 1 órája vásárolt” vagy “az elmúlt 1 napban 50-en rendelték meg a terméket”. Biztosan Te is találkoztál már ilyennel, mert már kezd itthon is elterjedni. Nos ezeknek az ősatyja a UseProof. Ez a cég találta ki ezt a megoldást és így méltán nevezhetjük is őket ebben a szegmensben piacvezetőnek. Az értékesítési folyamataik nagyon érdekesek és rettentően hatásosak. Az esettanulmányból megismerheted például, hogyan érték el, hogy ingyen eljusson az alkalmazásuk híre több tízezer potenciális ügyféljelölthöz. Ha Te is szoftverfejlesztéssel foglalkozol, akkor a UseProof értékesítési rendszere nagy segítség lesz Számodra.

Alison Prince esettanulmány

Hogyan csökkentsd a közösségi média hirdetési költségeid úgy, hogy közben az érdeklődők száma nem csökken?

Alison Prince esettanulmány: Alison Prince online marketing specialista, aki a hirdetések költségeinek a csökkentésében a legprofibb. A tanácsadói tevékenysége is erre összpontosít egy 1.000 dolláros programmal. Az esettanulmányban azt ismerheted meg, hogyan értékesíti ezt az 1.000 dolláros programot meglehetősen hatékonyan. Egyszerűek, ám annál tanulságosabbak Alison Prince online értékesítési folyamatai. Tanácsadóknak kötelező áttanulmányozni ezt az esettanulmányt.

Rose Club for Men esettanulmány

Hogyan maxolja ki egy virágüzlet az online értékesítési folyamatokat? A Rose Club for Men esettanulmányból megtudhatod!

The Rose Club for Men esettanulmány: A The Rose Club for Men egy online virágküldő szolgáltatás. Ajánlatai az alacsonyabb árkategóriába esnek, jellemzően 15-50 dollár közé. Az érdekessége ennek az esettanulmánynak, hogy nagyon profin aknázzák ki az online értékesítési folyamatokban rejlő lehetőségeket “virágbolt” létükre. Hiszen nem jellemző, hogy komoly adatbázisépítésbe kezdenek az online virágárusok – legalábbis itthon. Az esettanulmányból megismerheted a legtöbb fizikai bolt problémáját is, mégpedig azt, hogy mit tegyünk akkor, ha többe kerül egy online hirdetés, mint amennyi profit van annak az értékesítésén. Ha Te is találkoztál már ezzel a problémával, akkor itt vár Rád a megoldás!

Beard Club esettanulmány

Hogyan értékesíts gyakran fogyó termékeket online értékesítési tölcsérekkel? A Beard Club esettanulmányából megkapod a választ!

The Beard Club esettanulmány: A Beard Club szakállápolási szereket értékesít elég profi módon. Nagyon komoly közösséget épített ki az évek alatt, amit rendkívül jól használ fel az értékesítési folyamatainak támogatására. Ezenkívül zseniális reklámvideóikat készítenek, amiket érdemes megismerni. Ha a Te termékeid is fogyóeszközök, kozmetikumok vagy háztartási cikkek, amiket az emberek mindig újra és újra megvesznek, akkor érdemes megnézned a Beard Club online értékesítési folyamatairól szóló esettanulmányt.

Nick Kusmich esettanulmány

Hogyan hozd ki a legtöbbet  a retargetingben rejlő lehetőségekből? Nick Kusmich esettanulmányából megtudhatod a választ!

Nick Kusmich esettanulmány: Nick Kusmich online marketinges, akinek ebben az esettanulmányában “mindössze” egy retargeting kampány folyamatát ismerheted meg. Viszont ez a retargeting kampány annyira zseniális és sikeres, hogy kár lenne kihagyni. Miért? Mert miközben állandóan az új érdeklődők szerzésére fókuszálunk, sokszor elfelejtjük, hogy a követőinkkel vagy a régi vásárlóinkkal is érdemes foglalkozni, hiszen ők már ismernek minket és így sok esetben könnyebben vásárolnak is tőlünk. Ha Neked is sok régi ügyfeled vagy követőd van a social médiában, akkor sokat tanulhatsz Nick Kusmich retargeting esettanulmányából.

Natalie Hodson esettanulmány

Több millió dolláros bevétel egyetlen egy PDF-ből? Natalie Hodson megcsinálta! Az esettanulmányból pedig Te is elsajátíthatod a módszerét!

Natalie Hodson esettanulmány: Több millió dollár egyetlen PDF értékesítésével? Natalie Hodson esettanulmánya bebizonyítja, hogy ez igenis lehetséges! Natalie Hodson egy fitnesz edző, aki már évek óta tolta az online marketinget és az online értékesíthető anyagokat, mire elérte ezt a hatalmas sikert ezzel az egyetlen PDF-el. Ezt a sok évet Te most lerövidítheted a saját vállalkozásod életében, ha megérted és megfelelő módon lemásolod a saját bizniszedre Natalie módszerét! Nem csak fitnesz edzőknek lehet érdekes, hanem mindenkinek, aki hasonló szolgáltatás/termék vonalon mozog.

Todd Brown E5 Camp esettanulmány

Hogyan értékesít Todd Brown egy ingyenes workshop után egy “high-ticket” tanácsadást? Az esettanulmányból megismerheted a módszerét!

Todd Brown E5 Camp esettanulmány: Todd Brown E5 Camp értékesítési tölcsére bebizonyítja, hogy egy ingyenes workshop is képes eladni egy high-ticket szolgáltatást. Todd Brown régi motorosnak számít a marketinges szakmában, így sok-sok év volt kidolgoznia azt a működő értékesítési folyamatot, amit ebben az esettanulmányban megismerhetsz. Ha csináltál (vagy tervezel a jövőben) online workshopokat tartani vagy magas árú szolgáltatásod van, akkor Todd Brown E5 Camp esettanulmányát kár lenne kihagynod.

Digital Marketer esettanulmány

Tanulj a mesterektől! Ismerd meg az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketinget oktató vállalkozás értékesítési folyamatait!

Digital Marketer esettanulmány: A Digital Marketer egy kimondottan marketingesekre és cégvezetőkre specializálódott vállalkozás. Ryan Deiss neve (ő a Digital Marketer egyik alapítója) talán sok marketingesnek ismerős lehet, hiszen elég nagyágyúnak számít az online marketinges szakmában. Ebben az esettanulmányban a fő értékesítési folyamatukat ismerheted meg, aminek a célja, hogy előfizess a tagsági rendszerükre, a DM Lab-re. Az értékesítési tölcséreik zseniálisak, de ez nem is véletlen, ha ők maguk is marketingeseket oktatnak. Ha Te is az online szolgáltatás valamelyik területén mozogsz és tervezel előfizetéses tagsági rendszert, akkor egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ne nézd meg ezt az esettanulmányt. El sem hinnéd, hogy mennyi mindent lehet belőle tanulni!

Grant Cardone esettanulmány

Hogyan lett annyira népszerű egy ingyenes könyv, hogy azt már egy rakás nyelvre lefordították? A Grant Cardone-ról szóló esettanulmányból megtudhatod!

Grant Cardone Millionaire Booklet esettanulmány: Bár itthon Grant Cardone neve nem biztos hogy túl sokaknak ismerős, nemzetközi szinten jelenleg a világ top sales szakértői közt tartják számon. A Forbes például 2017-ben az elsőszámú marketing influenszernek választotta. Rendezvényeivel és előadásaival pedig átlépte már a “szakértői közösséget”, hiszen olyan vendégelőadókkal beszélget marketingről és vállalkozásról, mint Kevin Hart vagy Snoop Dogg. Ebben az esettanulmányban Grant Cardone ingyenes könyvének az értékesítési folyamatait ismerheted meg. A”Millionaire Booklet” emberek millióihoz jutott el néhány év alatt és már számos nyelvre lefordították (ami egy ingyenes anyagnál nem szokott jellemző lenni). Ha Te is marketing fan vagy, akkor ezt az esettanulmányt imádni fogod.

Mentorbox esettanulmány

Havidíjas előfizetésen gondolsz Te is? Akkor mindenképpen nézd meg a Mentorbox esettanulmányát!

Mentorbox esettanulmány: A Mentorbox egy könyvek összefoglalójára specializálódott vállalkozás. Havidíj ellenében hozzáférést kapsz a legfelkapottabb könyvek összefoglalóihoz, szerzői interjúkhoz és feladatokhoz. Nem túlzás azt állítani hogy a célpiac szélessége miatt az internet jelenleg egyik legfelkapottabb értékesítési folyamatával rendelkeznek. A hirdetésükkel évek óta találkozunk mi is folyamatosan (pedig jó ideig előfizetők is voltunk). Az üzleti modell elég innovatív, de az értékesítési tölcsér sem marad el sokkal az üzleti modelltől. Ha Te is innovátor vagy, akkor a Mentorbox online marketing folyamatainak esettanulmánya Neked is tetszeni fog!

Ask Method esettanulmány

Hogyan szerezhetsz több ügyfelet kérdőívek segítségével? Az Ask Method esettanulmányból megtudhatod Te is!

Ask Method esettanulmány: Ryan Levesque az Ask Method megalkotója, akire érdemes odafigyelni, bármit is csinál. Mióta ugyanis a 2010-es évek közepén elindította az Ask Method nevű vállalkozását, az évről-évre bekerül az Inc. magazin leggyorsabban fejlődő vállalkozásai közé. Ez pedig nem kis teljesítmény egy olyan erős piacon, mint az online marketing. Az Ask Method formula lényege, hogy kérdőívekkel segít cégeknek ügyfeleket szerezni. Nem csoda, ha az értékesítési folyamataikban is rengeteg a kérdőív. Éppen ezért nem csak az online marketing folyamatokért érdemes megnézned az esettanulmányukat, hanem magáért a módszertan elsajátításáért is!

Brendon Burchard esettanulmány

Hogyan használta a világ egyik legjobb motivációs előadója az ingyenes könyv marketing stratégiát?

Brendon Burchard High Performance Habits könyvének esettanulmánya: Brendon Burchard nevét itthon is sokan ismerik. Több könyve megjelent már magyarul, nemrég éppen a “High Performance Habits” is. Ez a könyv egy klasszikus önfejlesztő témát dolgoz fel, a sikerszokásokat. Éppen ezért egy merőben más értékesítési stratégiát kellett választaniuk a könyv kiadásakor, mivel ezen a piacon – főleg nemzetközi szinten – óriási a verseny. Brendon Burchard és csapata az ingyen könyv + szállítási díj stratégiája mellett döntött, viszont a könyvre épített plusz szolgáltatásoknak köszönhetően abszolút sikeres kampányt csináltak. (Ami a mai napig is fut.)

De ezek külföldi esettanulmányok! Működni fognak az online értékesítési folyamatok itthon az én vállalkozásomban is?

Itthon is működik!

A válasz röviden:

Igen, működni fognak ha ismered a célpiacod igényeit!

Persze nem úgy fognak működni az esettanulmányokban látottak, hogy egy az egyben lemásolod őket. Viszont mindegyik esettanulmánynak az értékesítési folyamatait át lehet ültetni valamilyen formában a hazai piacra és a környezetre szabva. Az esettanulmányokat bemutató videókban általában ki is térünk rá, hogyan lehet ezt a magyar viszonyoknak megfelelően alkalmazni.

Szerencsére, mivel 13 éves online marketing tapasztalattal rendelkezünk, ezért elég pontos rálátásunk van a hazai piac működésére. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a külföldön szuperjól működő értékesítési folyamatokban milyen változtatásokra van szükség, hogy itthon is ugyanolyan jól működjön!

Hogyan kapok hozzáférést az esettanulmányokhoz?

Online elérhető

Az esettanulmányokhoz egy zárt online felületen fogsz tudni hozzáférni. Azért ezt a megoldást választottuk, mert ez a legegyszerűbb Számodra. 25 nap alatt 25 esettanulmányhoz kapsz hozzáférést, A megrendelésedtől számítva minden nap küldünk egy 25 napon keresztül.

Miért naponta nyílnak meg az új esettanulmányok? Mert tapasztalatból tudjuk, hogy így sokkal hatékonyabban fogod tudni feldolgozni őket. Napi 15-20 perc videós formátum emészthető és könnyen érthető. Átmegy elejétől a végééig. Ha pedig 25 napon át minden nap megnézel egy működő esettanulmányt, akkor a végére igazi fekete öves leszel értékesítési folyamatokból! 🙂

Minden esettanulmányhoz tartoznak videók, letölthető sablonok, minták és folyamatábrák is. Így, mivel több részből épülnek fel, fontos szempont volt, hogy egy helyen elérhető legyen minden. Ezért esett a választás a zárt online felületre. Így bárhol, bármikor egyszerűen elérheted az esettanulmányokat.

A megrendelést követően a visszaigazoló levélben el is küldjük Neked a belépési adataid a zárt felületre. Tehát ha most megrendeled a 25 esettanulmányt, 5-10 perc múlva már meg is kapod a korlátlan hozzáférésed hozzájuk! Igen, a hozzáférésed korlátlan lesz, tehát az esettanulmányok elérhetőek lesznek Számodra örökre! 😉

Kik vagyunk?

Novák Ákos
Az Alapítók.hu csapata Miamiban

Szia, Novák Ákos vagyok, online marketing szakértő és az Alapítók.hu marketing kivitelező ügynökség vezetője.

Nem az “egyszer csináltam pár milliót és most abból csinálok pénzt, hogy ezt tanítom” fake guru vagyok. Egy egyszerű, online marketing szakember vagyok, aki 2007 óta napi szinten online értékesítéssel foglalkozik. Ezekben az esettanulmányokban sem a saját tudásom akarom villogtatni Neked, hanem meg akarom mutatni, hogy a világ legsikeresebb online marketingesei milyen folyamatokkal csinálnak sok-sok millió dollárokat. Én is tőlük tanulok nap mint nap, és hidd el, érdemes rájuk figyelni.

Persze tudom, hogy itthon nem minden úgy működik mint külföldön, viszont a 13 éves tapasztalatommal azt is tudom, hogy mit és hogyan érdemes itthon használni ebből a hatalmas tudásanyagból. És ezt meg is mutatom Neked!

Mi ez az Alapítók.hu marketing kivitelező ügynökség?

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy kevés olyan ügynökség és kivitelező cég létezik hazánkban, akiknél megfelelő minőségben találkozik az online marketing szakértelem a webfejlesztéssel. Pedig ez a két dolog kéz a kézben jár manapság. És mivel ebben a két dologban  van 13 éves tapasztalatunk, ezért úgy gondoltuk, épp itt az ideje betölteni ezt a hatalmas űrt.

Online marketing tanácsadó lassan annyi van az országban, mint ahány Insta felhasználó. A webfejlesztést pedig sokan összetévesztik a WordPress telepítéssel. De egy növekedésre törekvő vállalkozásnak nem egy századik tanácsra, vagy egy új, trendi eszközre van szüksége. Amire egy stabilan működő vállalkozásnak ma szüksége van Magyarországon, az egy olyan szakértőkből álló stáb, ami rövid határidővel meg is valósítja az online elképzeléseket úgy, hogy mindvégig szem előtt tartja a marketing, és az értékesítési szempontokat.

Akikkel már sikeresen dolgoztunk:

   

100% elégedettségi garancia

Függetlenül attól, hogy milyen termékeid vagy szolgáltatásaid vannak, biztosak vagyunk benne, hogy az esettanulmányok a hasznodra lesznek! Az esettanulmányokban található tudást könnyű átültetni elméleti szinten a saját bizniszedre. Ha pedig a gyakorlati kivitekezéssel lenne problémád, abban is segíteni tudunk. 🙂 Hiszünk az esettanulmányokban annyira, hogy 30 napos elégedettségi garanciát is vállalunk rá! Ezzel gyakorlatilag lehetőséged van 30 napra kipróbálni őket kockázat nélkül!

Hidd el, nem ajánlanánk olyat Számodra, ami nem hiteles! Nem ezért építettük az elmúlt években az Alapítók.hu-t. Annál sokkal több munkába és pénzbe került eddig felépíteni, mint hogy elrontsuk egy gyenge képzéssel.

Most elég egy “talán”, mert 30 napig kérdés nélkül visszafizetjük az esettanulmányok árát ha nem vagy elégedett velük! Egy “talánt” megér, ugye? 🙂

Ez mind szuper, de mennyibe kerül?

Online elérhető
Online elérhető
Online elérhető

Felsorolhatnánk, hogy mekkora értéket rejt magában a 25 esettanulmány, de ha idáig elolvastad az oldalt, akkor szerintem már pontosan tudod. 🙂 Ha szükséged van erre a tudásra, akkor bízunk benne, hogy áldozol a fejlődésedre, mert durván áron alul lehet a Tiéd!

Hiszen a 25 esettanulmány ára mindössze:

19.970 Ft + áfa

Ez mind a Tiéd lehet nettó 19.970 Ft-ért:

25 esettanulmány videó

50+ elképesztően magas konverzióval működő hirdetés minta

25+ hatékonyan működő landing oldal minta + sablon

50+ Sales (és upsell) oldal példa

Hozzáférés kapsz a 25 értékesítési folyamat működési modelljéhez

Miért ilyen olcsó?

Fontos, hogy őszinték legyünk egymással. Mi, az Alapítók.hu egy online marketing kivitelező ügynökség vagyunk. Nem célunk, hogy a “tudáson” gazdagodjunk meg (sok fake tanácsadóval ellentétben). Bár a tudás nagyon is fontos, de semmit nem ér egy jó ötlet, ha nincs megvalósítva. Mi a “megvalósításból”, azaz a kivitelezésből élünk. 🙂 Arról nem is beszélve, hogy a koronavírus járvány nagyon sok vállalkozást rádöbbentett az online jelenlét fontosságára. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minél több vállalkozóhoz eljusson ez a 25 esettanulmány, hiszen a benne található ötletek sok-sok pénzt fognak tudni csinálni akár már év végéig is. Szóval nyugodtan vedd meg 19.970 Ft-ért ezt a 25 esettanulmányt, mert nagyon durván áron alul van! És ha valemelyik értékesítési folyamatot át akarod ültetni a saját bizniszedre, akkor keress meg minket a kivitelezésével bátran! Így már érthető miért van áron alul, igaz? 🙂

Rendeld meg az esettanulmányokat

FIZETÉSI MÓDOK

Mivel az esettanulmányok elektronikus úton érhetőek el, ezért kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP SimplePay gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

MIKOR ÉS HOGYAN KAPOM MEG AZ ESETTANULMÁNYOKAT?

Az esettanulmány videókhoz és a hozzájuk tartozó mintákhoz és sablonokhoz is megrendelést követően kapod meg a hozzáférésed egy visszaigazoló emailben. Ez az email a bankkártyás fizetést követően 2-3 percen belül fog megérkezni arra az email címedre, amit itt az űrlapon megadtál.

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

A megrendelés gomb lenyomása után átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 20/545-6846 telefonszámon hétköznap 9 és 17 óra között, vagy írj egy emailt a hello@alapitok.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOD MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

KITŐL VÁSÁROLSZ?

Az Alapítók.hu és a jelen termékek kiadója a Happy Productions Kft. Adószám: 26156204-2-08

Megkaptad minden kérdésre a válaszod?

Ha még van kérdésed, akkor nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket, amik mindent tisztáznak az esettanulmányokkal kapcsolatban:

Hogyan kapom meg az esettanulmányokat?

Az esettanulmányokhoz egy zárt online felületen fogsz tudni hozzáférni. Azért ezt a megoldást választottuk, mert ez a legegyszerűbb Számodra.

Minden esettanulmányhoz tartoznak videók, letölthető sablonok, minták és folyamatábrák is. Így, mivel több részből épülnek fel, fontos szempont volt, hogy egy helyen elérhető legyen minden. Ezért esett a választás a zárt online felületre. Így bárhol, bármikor egyszerűen elérheted az esettanulmányokat.

A megrendelést követően a visszaigazoló levélben el is küldjük Neked a belépési adataid a zárt felületre. Tehát ha most megrendeled a 25 esettanulmányt, 5-10 perc múlva már meg is kapod a korlátlan hozzáférésed hozzájuk!

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Mivel az esettanulmányok elektronikus úton érhetőek el, ezért kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP SimplePay gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

Működni fognak az esettanulmányban található anyagok az én vállalkozásomban is?
Igen, működni fognak ha ismered a célpiacod igényeit!

Persze nem úgy fognak működni az esettanulmányokban látottak, hogy egy az egyben lemásolod őket. Viszont mindegyik esettanulmánynak az értékesítési folyamatait át lehet ültetni valamilyen formában a hazai piacra és a környezetre szabva. Az esettanulmányokat bemutató videókban általában ki is térünk rá, hogyan lehet ezt a magyar viszonyoknak megfelelően alkalmazni.

Szerencsére, mivel 13 éves online marketing tapasztalattal rendelkezünk, ezért elég pontos rálátásunk van a hazai piac működésére. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a külföldön szuperjól működő értékesítési folyamatokban milyen változtatásokra van szükség, hogy itthon is ugyanolyan jól működjön!

Milyen formátumban érhetőek el az esettanulmányok?

Az esettanulmányok több részből állnak:

1. Videóból, ahol a komplett értékesítési folyamatot mutatjuk be Neked. Ezeket a videókat a zárt felületen tudod megnézni, amihez a megrendelést követő visszaigazoló emailben küldjük is a hozzáférésed.

2. Letölthető hirdetés, landing oldal és sales oldal sablonokból. Ezek a sablonok általában jpg vagy pdf fájlok.

3. Az esettanulmányban szereplő vállalkozás teljes értékesítési folyamatábrája. Ezek jellemzően pdf formátumban vannak, a nagyíthatóság kedéért.

Van pénzvisszafizetési garancia az esettanulmányokra?

100% elégedettségi garancát vállalunk, amiben benne van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia is! 

Függetlenül attól, hogy milyen termékeid vagy szolgáltatásaid vannak, biztosak vagyunk benne, hogy az esettanulmányok a hasznodra lesznek! Az esettanulmányokban található tudást könnyű átültetni elméleti szinten a saját bizniszedre. Ha pedig a gyakorlati kivitekezéssel lenne problémád, abban is segíteni tudunk. Hiszünk az esettanulmányokban annyira, hogy 30 napos elégedettségi garanciát is vállalunk rá! Ezzel gyakorlatilag lehetőséged van 30 napra kipróbálni őket kockázat nélkül!

Hidd el, nem ajánlanánk olyat Számodra, ami nem hiteles! Nem ezért építettük az elmúlt években az Alapítók.hu-t. Annál sokkal több munkába és pénzbe került eddig felépíteni, mint hogy elrontsuk egy gyenge képzéssel.

Hogyan kapok számlát a vásárlásról?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

További kérdésed van?

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 20/545-6846 telefonszámon hétköznap 9 és 17 óra között, vagy írj egy emailt a hello@alapitok.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!


A biztonságos bankkártyás fizetésről az OTP SimplePay gondoskodik.

Az esettanulmányok és az Alapítók.hu kiadója a Happy Productions Kft. © 2020 – AdatvédelemÁSZF